Vingugaasi ja suitsuandur 2in1 FireAngel kodu turvalisuse tagamiseks
Klikka et näha rohkem tooteid
Tooteid ei leitud

Suitsu-vingugaasiandur 2in1 FireAngel

FireAngel uudsel tehnoloogial töötav suitsu- ja vingugaasiandur reageerib nii suitsule kui vingugaasile. Seetõttu on see tõhus seade Teie kodu turvalisuse tagamiseks (tuleohu ja vingugaasi avastamiseks). FireAngel 2in1 andur tuvastab igasuguse põlengu, olgu selleks siis aeglaselt hõõguv või kiirelt põlev tulekolle.

Piiratud eripakkumine
45,67 € (KM-ga) 60,90 €
Allahindlus −25%
Laos
Viide:
S0102
Meeldib0
Lisa soovinimekirja
Lisa võrdlusesse0
Kirjeldus

Professionaalne sensor tuvastab reaalse põlengu kuni 50% kiiremini, kui tavalised optilisel tehnoloogial töötavad suitsuandurid. Vingugaasi tuvastab andur juba varases staadiumis ning annab õigeaegselt helisignaaliga märku ettevaatusabinõude rakendamiseks. Tänu uutele võimsatele sensoritele võib selle seadme paigaldada nii lakke kui ka seinale.

Tolm, putukad, toiduaurud ei aja andurit nii kergelt häiresse. Anduril on suur toite ja häire kontrollnupp, lisaks on anduril vaigistusnupp, mida vajutades andur vaikib kümneks minutiks. Kui selgub, et tegemist oli valehäirega ja tulekahju tegelikult ei ole, läheb andur automaatselt 10 minuti möödudes tavarežiimile tagasi. Kui ruumis on ikka suitsu, annab andur uuesti häiresignaali, kuid kui suits on likvideeritud, jääb seade valveasendisse. Anduril on 10 aastane sisseehitatud patarei, enam ei ole vaja muretseda patareide vahetamise pärast. Anduri sensorite eluiga on 10 aastat.

Andur vastab ohutuse kõrgeimale tasemele. Enne toote pakendamist on seadme sensoreid ja elektroonikat testitud kahel korral, tagamaks seadme tõrgeteta töö.

Vingugaasimürgituse CO oht on kõige suurem siis, kui kodus on mõni küttekolle või gaasiseade. Liiga varakult suletud küttekolde siiber tõstab mürgistuse ohtu. Vingugaas on lõhnatu, maitsetu, nähtamatu väga mürgine gaas. Vingugaas tekib erinevate kütuste mittetäielikul põlemisel nagu näiteks puit, maagaas, propaan, bensiin. Mürgistusnähtudeks on uimasus, peavalu, iiveldus, oksendamine, südame rütmihäired, rindkerevalu, kõhuvalu ja lõpuks surm.  

UK päästeamet kasutab ja soovitab FireAngeli tooteid.

Anduri eluiga: 10 aastat
EN Standard: 14604 + 50291
Garantii: 3 aastat
Mõõdud: 134 x 39 mm
Kaal: 200g
Kasutusjuhend (Eesti): Jah
Kruvid / tüüblid (kinnitamiseks): Jah sisaldub komplektis
Patarei (vahetatav): Ei
Pritsmekindel: Ei
Sisseehitatud aku: Jah
Test nupp: Jah
Ühildub nutitelefoniga: Ei
Vaigistusnupp: Jah
Värvus: Valge

Toote üksikasjad
S0102
Seotud tooted
Üksusi ei ole

Seaded

Menüü

Meeldivaks märgitud toodete salvestamiseks loo tasuta konto.

Logi sisse

Soovinimekirjade kasutamiseks loo tasuta konto

Logi sisse