Kuumsuitsuahi (50x50x170 cm) kala-, liha- ja linnuliha suitsutamiseks
Klikka et näha rohkem tooteid
Tooteid ei leitud

Kuumsuitsuahi (50x50x170 cm) Skamet

Kuumsuitsuahi on mõeldud kala-, liha- ja linnuliha kuumsuitsetamiseks. Suitsuahi sobib kasutamiseks suvilasse, eramaja aeda või maakodusse. Kuumsuitsuahju konstruktsioon on topeltseinaline (külgedel ja taga), mille vahel liikuv küttesuits hoiab suitsuahjus stabiilselt ühtlast temperatuuri. Tagatud on kvaliteetne töö ka külma ilmaga.

643,19 € (KM-ga)
Toode on saadaval tellimuste jaoks
Viide:
GSS-200
Bränd:
Meeldib0
Lisa soovinimekirja
Lisa võrdlusesse0
Kirjeldus

Topeltseinad väldivad suitsutamisruumis kondensvee teket kui välistemperatuur on madalam. Kuumsuitsuahi on kahekambriline, mõlemad on ustega suletavad.

Ahjus on kaasas 4 roostevaba resti ja vardad. Mõlemal küljel käepidemed suitsuahju transportimiseks.
Alumine koldeosa mõeldud kütmiseks, mille kaudu toimub suitsutamiseks vajaliku temperatuuri tagamine.
Ülemine osa on suitsutamisruum, milles asuvad võrkrestid ja koldelae kohal rasvapann, mis väldib suitsutamisel rasva tilkumise koldelaele ja selle põlema mineku. Lisaks koldelae üleval on riputuskohad, kuhu on võimalik sobivaid vardaid kasutades riputada kala või liha (eelnevalt eemaldades restid).
Suitsuhju konstruktsioonist tulenevalt on võimalik täiesti puhta suitsu toomine kartmata, et küttekoldesse valet tüüpi puude (näit. okaspuu) sattumisel rikneks ahjus valmistatav toit.
Suitsuahju GSS-200 korsten on koos siibriga ja see on eemaldatav (näiteks on võimalus panna suitsuahi varikatuse alla, ning suitsutoru viia läbi katuse).

Termomeetriga varustatud suitsuahi, on valmistatud järgmisest metalli paksusest: suitsutusruumi põhi on 3 mm, mõlemad suitsukambrid on 2 mm, korpus 1,5 mm.
Kaal: 100 kg

KASUTUSJUHEND

Toote üksikasjad
GSS-200
Seotud tooted
Üksusi ei ole

Seaded

Menüü

Meeldivaks märgitud toodete salvestamiseks loo tasuta konto.

Logi sisse

Soovinimekirjade kasutamiseks loo tasuta konto

Logi sisse