Õhk-õhk soojuspump Mitsubishi Electric MSZ-LN35VG komplekt - Valge
Klikka et näha rohkem tooteid
Tooteid ei leitud

Õhk-õhk soojuspump Mitsubishi Electric MSZ-LN35VG komplekt - Valge

Õhk-õhk soojuspump Mitsubishi Electric MSZ-LN35VG komplekt koosneb: siseosa, välisosa ja juhtpult

2 034,00 € (KM-ga)
☎ E-POOD +372 5827 4244, Pärnu +372 5331 3118, Tallinn +372 501 5340, +372 528 4163
Teavita kui saadaval
Viide:
MSZ-LN35VG
Meeldib0
Lisa soovinimekirja
Lisa võrdlusesse0
Kirjeldus
  • ENERGIATÕHUSUS - Kirigamine Style energiatõhusus on kõrge A+++ keskmistes kliimatingimustes ja A+ külmades kliimatingimustes. See tagab ülimalt säästliku kütmise. Internetirakenduse MELcloud abil saab hõlpsalt ülevaate soojuspumba energiakulust
  • HYPER HEATING TEHNOLOOGIA - Kirigamine Style kohandab oma võimsuse vastavalt maja küttevajaduse. Tänu Hyper Heating küttetehnoloogiale säilitab soojuspump ühtlase muutumatu küttevõimsuse veel ka välistemperatuuril -15 °C. Veelgi enam, kütmise efektivsus garanteeritakse ka -25 °C pakasega
  • TÕRJUB TOLMU JA MUSTUSE - Kirigamine Style võimaldab Teile rohkem mugavust ja vähem probleeme. Soojusvaheti ja ventilaatori pinnaviimistlus Dual Barrier Coating tõrjub tolmu ja mustust, suurendades soojuspumba energiatõhusust ja pikendab seadme eluiga. 
  • INTEGREERITUD WIFI - Kirigamine Style omab integreeritud WiFi süsteemi, mis võimaldab lihtsalt soojuspumpa monitoorida ja juhtida internetirakenduse MELCloud abil ükskõik kus, kas kodust diivanilt või reisil viibides. Nii on tagatud täelik kontroll soojuspumba üle igal ajahetkel. Valige võrk, sisestage salasõna ja Kirigamine Style ühendub automaatselt rakendusega MELCloud. Enam lihtsamaks minna ei saa!
  • NÄDALATAIMER - Nädalataimer võimaldab seadistada aja, mil Kirigamine Style Teie kodu sisekliima eest hoolt kannab. Taimerifunktsioon võimaldab seadistada kohandatud režiime ja temperatuure vastavalt kasutaja erisoovidele. Määrata saab kuni neli toimingut päevas.
  • MADAL MÜRATASE - Kirigamine Style on üks vaiksemaid soojuspumpasid turul. Lisaks sellele on sel ainulaadne öörežiim, mille sisselülitamisel väheneb välismooduli müratase 3 dB võrra.
  • KESKKONNASÕBRALIK - Soojuspumbas kasutatakse keskkonnasõbralikku ja energasäästlikku külmaagensi R32. Kirigamine Style on hea valik, arvestades meid ümbritsevat keskkonda.
  • PUHTAM TOAÕHK - Lisaks suurepärastele kütteomadustele puhastab Kirigamine Style ka toaõhku. Plasma Quad fi lter kõrvaldab tõhusalt viirused, allergeenid, tolmu, hallituse, bakterid või muud soovimatud osakesed.
  • SÄÄSTLIK KÜTTEREŽIIM - säästlik kütterežiim hoiab kogu talve piisavat toatemperatuuri ja kaitseb külmumise eest ka siis, kui Te ise ei viibi kodus või suvilas. 
  • FOKUSSEERUB INIMESELE - jälgib ruumi ja salvestab mällu kõik liikumised ja temperatuurid. Seade õpib, kus inimesed kõige rohkem viibivad ja seadistab õhuvoolu ning suunab soojuse sinna, kus seda kõige rohkem vajatakse.

KASUTUSJUHEND - EST
INFOLEHT - ENG
MANUAAL - ENG

Toote üksikasjad
MSZ-LN35VG

Lisainfo

Nominaalne küttevõimsus, kW
4.0 (1.0 - 6.6)
SCOP
5.1
Energiaklass küte
A+++
Köetava pinna suurus - m²
90
Nominaalne jahutusvõimsus, kW
3.5 (0.8 - 4.0) 
SEER
9.4
Energiaklass jahutus
A+++
Jahutatava pinna suurus, m²
35
Siseosa mõõtmed L x K x S, mm
890x307x233
Siseosa kaal, kg
15.5
Siseosa müratase, dB(A)
19-45
Välisosa mõõtmed L x K x S, mm
800x550x285
Välisosa kaal, kg
36
Välisosa müratase, dB(A)
49
WiFi juhtimine
Jah
Külmaaine
R-32
Garantii (aastat)
2
Soojuspumba paigaldus
Seotud tooted

Seaded

Menüü

Meeldivaks märgitud toodete salvestamiseks loo tasuta konto.

Logi sisse

Soovinimekirjade kasutamiseks loo tasuta konto

Logi sisse