Soojusvahetusvedelik 10 l. Polartherm E
Klikka et näha rohkem tooteid
Tooteid ei leitud

Soojusvahetusvedelik 10 l. Polartherm E

Polartherm E on veega segatav etüleenglükoolipõhine külmakindlust tagav soojusvahetusvedeliku kontsentraat, mis sisaldab spetsiaalseid soojusvahetussüsteemidele sobilikke pikaealisi orgaanilisi korrosiooni vähendavaid inhibiitoreid

43,72 € (KM-ga)
Laos
Viide:
307956
Meeldib0
Lisa soovinimekirja
Lisa võrdlusesse0
Kirjeldus

Büroode, elamute kütte- ja ventilatsioonisüsteemidele, kliimaseadmetele, külmhoidlatele, liuväljadele, vedelikjahutitele, serverite jahutussüsteemidele, päikesepaneelidele, kiirguskütteseadmetele, muudele üksik- või kombineeritud kütte- ja jahutussüsteemidele. Samuti kombisoojusenergiajaamadele, (maa)soojuspumpadele, statsionaarsetele generaatoritele ja mootoritele, laevamootoritele, statsionaarsetele mootoritele, kompressormootoritele jpm.

Polartherm E pakub väga head soojusvahetusvõimet ja korrosioonikaitset nii terasest-, värvilisest metallist, kui ka plastikust süsteemidele. Vältima peab aga kokkupuudet tsingiga (Zn) ja seda sisaldavate kattematerjalide ja sulamitega.

Polartherm E tuleb segada enne kasutamist veega. Segamisel on soovitatav jälgida, et oleks tagatud külmakindluse varu min 10% üle maksimaalse külmumistemperatuuri, millistes oludes süsteem võib töötada. Minimaalne Polartherm E sisaldus võib olla 30% vol, mis annab külmakindluse -17 °C. See võib aga olla ebapiisav juhul, kui tsirkulatsioon süsteemis katkeb.
Õige kontsentratsiooni tagamisel on parimal moel kaitstud metallide korrosioon ja takistatud bioloogilise elukeskkonna teke. Eesti oludes on soovitatav kasutada vähemalt 40% lahust, mis annab külmakindluse -26 °C.

Polarherm E eeliseks on silikaatide ja fosfaatide puudumine, hea kättesaadavus ning pikk ekspluatatsiooniiga.

Kanister 10 l

KASUTUSJUHEND

Toote üksikasjad
307956
Seotud tooted
Üksusi ei ole

Seaded

Menüü

Meeldivaks märgitud toodete salvestamiseks loo tasuta konto.

Logi sisse

Soovinimekirjade kasutamiseks loo tasuta konto

Logi sisse